Transport Persoane International

Transport Persoane International in Austria, Germania, Belgia, Franta si Anglia la preturi exceptionale rapid si sigur. Ve-ti beneficia de o calatorie relaxanta alaturi de conducatorii nostri profesionisti si cu o vasta experienta in transportul de persoane. 

www.plecariinternationale.ro Partenerul dumneavoastra de calatorie cu microbuzul spre Europa acoperind Italia Germania Austria Franta Belgia si Anglia. Transportul se efectueaza cu cele mai moderne microbuze din marca Mercedes in conditii de siguranta maxima si confort.

Daca aveti orice intrebari va stam la dispozitie la orice ora si de asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la numarul 0049/15143522843

Tags: transport Germania, transport persoane Germania, Germania, transport pachete, transport pachete Germania, transport Italia, transport persoane Italia, Italia, transport pachete, transport pachete Italia, 

Plecarile se fac din Romania din urmatoarele orase:

 • Iasi
 • Suceava
 • Piatra Neamt
 • Bacau
 • Cluj
 • Oradea
Transport Germania – transport persoane Germania, transport pachete Germania, transport pachete ieftin, Germania!
Pentru a va rezerva un loc – completati formularul de rezervare de mai jos si echipa noastra va v-a contacta in cel mai scurt timp posibil!
 1. (obligatoriu)
 2. (obligatoriu)
 3. (email valid necesar)
 4. (obligatoriu)
 5. (obligatoriu)
 6. (obligatoriu)
 7. (obligatoriu)
 8. (obligatoriu)
 

Comments are closed.